Logo & huisstijl

Geef je bedrijf niet alleen een naam, maar trek het ook een comfortabele jas aan met de juiste uitstraling!

Voorbeeld
We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: een sollicitatiegesprek. Heel spannend, maar het moet! Je wilt je van je beste kant laten zien, je stelt jezelf netjes voor en trekt de kleding aan waarmee jij de juiste indruk kunt maken. Zonder dat het gesprek echt is begonnen ziet de werknemer al dat jij dit gesprek serieus neemt en dat jij je mannetje staat.

Oké, stop! Goed verhaal, maar nu doen we het net even iets anders. Je gaat weer op sollicitatiegesprek. Nog steeds heel spannend. Jij wilt je van je beste kant laten zien, je stelt jezelf netjes voor en hebt geen kleding aan?! Uuh pardon, geen kleding? Misschien een bijzonder voorbeeld, maar ik denk wel dat het gelijk duidelijk is dat de werkgever op deze manier niet echt een goed beeld krijgt van wat jij wilt uitstralen. Hij kent wel je naam, maar wat je verder komt doen is voor hem niet helemaal duidelijk.

Met andere woorden: je wilt zelf graag ook goed voor de dag komen en de juiste indruk achterlaten, dus doe dit dan ook bij jouw bedrijf. Een bedrijf met alleen een naam en zonder stijl zegt niet zoveel. Wat kom je doen, wat kun jij voor mij betekenen en nog belangrijker: wat heb ik eraan? Dat zijn de vragen die in de gedachten van jouw doelgroep leven. Dit soort vragen worden beantwoord door jouw huisstijl, in combinatie met een gematched logo vormen zij een sterk team en de juiste basis.

Wat kan ik verwachten als ik een logo en huisstijl laat maken?

We beginnen met een goed gesprek! Dit kan bij ons op kantoor of we kunnen ook een telefonische afspraak inplannen. Zo leren we elkaar beter kennen en komen we erachter of wij op één lijn zitten. Heel belangrijk! Door middel van de vragen die ik je stel wil ik een beter beeld van je krijgen en bespreken we wat het beste bij jou past. De juiste stijl uitstralen heeft namelijk met meerder factoren te maken. Denk hierbij aan kleur, lettertypes, elementen en fotografie. Na ons eerste contact plan ik het project in, via de e-mail krijg je van mij de voorbeeldontwerpen toegestuurd. Je krijgt twee à drie logo-opties en een aantal reclame-uitingen in concept-stijl. Dit kan een Facebookomslag, flyer of visitekaartje zijn. In overleg kan ik ook andere reclame-uitingen voor je uitwerken.

Voor wie is een logo & huisstijl geschikt?

Startende ondernemers

Het kan zijn dat je een startende ondernemer bent met geniale ideeën, die het avontuur aangaat om voor zichzelf te beginnen. Er komt waarschijnlijk veel op je af, als je de mogelijkheid hebt om gelijk de juiste stappen te zetten, probeer dit dan liefst direct te doen. Een juiste start kan je namelijk veel tijd besparen om jouw doelen te behalen.  

Bestaande ondernemers

Ben jij een fanatieke ondernemer en specialist maar sluit jouw huidige stijl niet meer aan bij de ondernemer die jij op dit moment bent? Dan is het tijd om een restyle uit te voeren. We kunnen er samen voor zorgen dat jouw bedrijf herkenbaar blijft, maar in de tijd van nu past.

Wat levert een logo & huisstijl mij op?

Het gevoel van schaamte is weg. Je geeft met volle trots jouw flyers in herkenbare stijl aan een potentiële klant mee.

Alle reclame-uitingen van jouw bedrijf matchen met elkaar. Zo laat jij zien dat je een professioneel bedrijf bent.

Het is gelijk duidelijk waar jij een klant mee kunt helpen. Je krijgt niet meer de vraag: wat doen jullie nu precies? Met duidelijkheid trek je de juiste mensen aan.

Beginnende ondernemer? Zet gelijk de juiste stappen en behaal jouw doelen veel sneller.

Twijfels van potentiële klanten moeten verdwijnen, daar gaan we voor!

Jouw investering

En dan nu de hamvraag. Wat gaat dit mij kosten? Goeie vraag en belangrijk om vooraf te weten! Een logo & huisstijl ontwikkeling zit op €750 excl. Btw. Nieuwsgierig geworden of wij op één lijn zitten om er een gave stijl van te maken? Neem gerust contact met mij op.

Veelgestelde vragen

Krijg ik de logo bestanden ook toegestuurd?

Yes! Die krijg je van mij toegestuurd. Ook nog in verschillende bestandstypes. Zo kun jij er ook echt mee uit de voeten.

Bedenken jullie ook een bedrijfsnaam voor mij?

Het bedenken van een mooie en pakkende bedrijfsnaam kan een hele klus zijn. Het is een belangrijke stap wanneer je begint met een eigen bedrijf. Ik ben van mening dat een naam van een bedrijf echt uit de ondernemer zelf moet komen. Het moet naadloos op jou als ondernemer aansluiten en je moet er voor 100% achterstaan. Dus met het bedenken van een naam kan ik je niet helpen. Maar als je mijn mening waardevol vindt, mag je mij altijd een berichtje met jouw potentiële bedrijfsnaam doorsturen.

Mag ik na het maken van een logo en huisstijl zelf aan de slag gaan met ontwerpen?

Ja, graag! Dat zeg ik niet omdat ik het niet voor je wil maken, maar ik ben ervan overtuigd dat elke ondernemer zelf aan de slag kan gaan met de reclame-uitingen van het bedrijf. Als er een professioneel logo en een huisstijl is ontwikkeld, heb je daar de juiste basis voor! Bekijk de pagina Graphix Hero voor meer informatie. Ik weet zeker dat je dit gaaf gaat vinden ;). 

Kan ik zonder huisstijl ook materialen bij jullie bestellen?

Het kan wel, maar het wordt er niet veel gemakkelijker op. Je begrijpt waarschijnlijk inmiddels het belang van een mooie huisstijl, daarom willen we het liefst reclamematerialen leveren met een professionele huisstijl.

Kan ik met mijn huisstijlelementen gelijk aan de slag met de Graphix tool?

Het mooie van de Graphix tool is dat je inderdaad kunt werken met jouw eigen huisstijlelementen. Maar daarvoor heb je wel de juiste bestanden nodig. Bekijk de Graphix Tool pagina om hier meer duidelijkheid over te krijgen, of neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Loop jij vast?

Kom je er niet uit en heb je hulp nodig? Goed nieuws!
Advies geven vind ik helemaal niet erg ;).

Contact

Ultra Graphix
Sylvana Postma
info@ultragraphix.nl

Tips en inspiratie ontvangen?
Marketing by